heart & mind shakers

Zeker, hier zie je de koppies van de initiatiefnemers van Kuroso, maar het gaat het niet om ons. Ja, gezamelijk  hebben we aan meer dan 10.000 evenementen gewerkt, zijn we betrokken geweest bij menig bedrijf en zijn we veel projecten over de hele wereld gestart. En toch, het meest waardevolle dat we hebben geleerd is: Als je werkt met toffe mensen die liefde in hun werk stoppen en vertrouwen delen, krijg je de beste resultaten.

Samenwerken met Kuroso betekent dus meer dan werken met deze vier. Het betekend ook toegang tot ons rijke netwerk. Ontwerpers, marcomm-specialisten, computernerds, (evenement)fotografen, licht- en geluidstechnici, serieondernemers, inspirerende ‘Guru’s’, video-editors, de mooiste locaties, presentatoren, dagvoorzitters, sprekers, cabaretiers, dj’s. Alles om te zorgen dat we de juiste ingredienten hebben om te creëren wat nodig is.

Maak kennis met onze Heart  & mind shakers

Peter Ros

Peter Ros

Houdt van dingen bouwen. Nieuwsgierig naar bijna alles. Waarborgt de psychologische veiligheid. Combineert expertise op het gebied van innovatieve technologie met spirituele intentie. Ervaren ondernemer, sparringpartner, spreker en auteur.

“Laat de wereld voor velen gunstig zijn, in plaats van winstgevend voor sommigen”

Erik Kuperus

Erik Kuperus

Ik duik in systemen en hoe alles met elkaar omgaat.Ik geloof in de kracht van ontmoeten en verbinden. Ik maak ruimte voor al die dingen die irrationeel zijn, maar super belangrijk en ik stel veel vragen. Uiteindelijk ben ik vooral mezelf. Ik ben druk bezig om de wereld een betere plek te maken, mezelf te ontwikkelen en veel plezier te hebben terwijl ik dat doe. Mijn levensdoel: leuke dingen doen met geweldige mensen!

“Een probleem is een feit dat je niet wilt accepteren”

Kim van den berg

Kim van den berg

Nieuwsgierig naar onbekende werelden. Leergierig en op zoek naar mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Volhardend als ik een doel voor ogen heb. Altijd op zoek naar waardevolle verbindingen binnen mijn netwerk. Op mijn gemak als ik een gevoel van overzicht heb.

“Beginnen verandert alles”

lars sÖrensen

lars sÖrensen

Ik hou ervan om situaties te creëren die de kans bieden om iets nieuws te ervaren. Ook voor mezelf. Gedreven door een eindeloze nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe mensen en organisaties werken ontwerp ik verassende live communicatie-formats. Met mensen werken die het leuk vinden wat ze doen en leergierig zijn, daar wordt ik echt blij van!

Omarm verandering, het is tenslotte de enige constante.

Kuroso, altijd in uitvoering…